Міська акція "Подаруй частинку тепла захисникам"

Міська акція «Подаруй частинку тепла захисникам»

Запрошуємо дошкільнят та батьків, педагогів активно долучитися до міської акції “Подаруй частинку тепла захисникам”, яка проводиться у грудні 2023 року.

Мета проведення акції: потурбуватись про воїнів, які боронять наше сьогодення, ризикуючи власним здоров’ям та життям; подякувати героям сучасності, мотивувати та нагадати нашим захисникам та захисницям, як сильно в них вірять не лише дорослі представники освітнього фронту, а й малеча та юне покоління – майбутнє України.

Роботи приймаються З 1.12 по 12.12.2023. Пропонуємо учасникам виготовити разом із дорослими окопні свічки або обереги / листівки для героїв у вигляді рукавичок та шкарпеток тощо. Просимо підготувати поробки або листівки невеликими за розмірами, щоб зручно було передати/вручити захисникам та захисницям.

Враховуючи вік учасників, роботи можуть бути як індивідуальними, так і колективними. У цій номінації просимо надсилати 2 фото: на одному – дитина із роботою, на другому – тільки листівка / поробка / оберіг / свічки. При надсиланні вихователю фото просимо зазначити прізвище, ім’я та вік дитини.

Через волонтерів роботи будуть передаватись нашим захисникам та захисницям, а також будуть висвітлені на сторінці нашого закладу у Facebook

Запрошуємо до участі!

Кiлькiсть переглядiв: 18